Workshop Succes met Facebook bij Zutphens Persbureau
Workshop Succes met Facebook bij Zutphens Persbureau

Krijg meer succes met LinkedIn: workshop 24 maart

LinkedIn is een nuttig, maar voor velen onduidelijk medium. Hoe het werkt, hoe je jezelf er het beste op presenteert en hoe je LinkedIn voor je laat werken leer je in een praktische workshop op vrijdagmiddag 24 maart. De workshop Succes met LinkedIn wordt gegeven door Fiona de Heus bij Zutphens Persbureau aan de Bettinkhorst 9 in Zutphen.

De deelnemers gaan in een kleine groep (maximaal zes personen) samen aan de slag met het netwerk om de mogelijkheden te ontdekken en hun profiel te optimaliseren, met als doel goed vindbaar te zijn en gezien te worden op LinkedIn. „We bekijken hoe je je profiel kunt invullen en hoe je dit aantrekkelijk houdt, hoe de statusupdates werken en met je wie je welke informatie wil delen. Tevens hebben we het over online netwerken, bekijken we hoe je je netwerk kunt laten groeien en hoe je dit voor je kunt laten werken.

De workshop is interessant voor iedereen die (meer) met LinkedIn aan de slag wil en is niet specifiek gericht op mensen die op zoek zijn naar een baan.

De workshop duurt van 14.00 tot 16.30 uur. De kosten zijn 75 euro per persoon (excl. btw).

Schrijf je hierin voor Succes met LinkedIn

Op de agenda staan ook:

Call Now Button