Kennis is belangrijker dan ervaring. De nieuwe leider is een vrouw. Het zijn twee van de stellingen waarover ondernemers en bestuurders uit de Stedendriehoek dinsdag over met elkaar in discussie gingen. Ze waren te gast in de Hanzehof in Zutphen op de netwerkbijeenkomst van De Maatschappij. Een van de sprekers was oud-commandant der strijdkrachten en voorzitter van De Maatschappij Dick Berlijn.
©2010 Patrick van Gemert

Reportage ‘Van oud geleerd…

De Maatschappij wil kennis overdragen aan jonge ondernemers

Kennis is belangrijker dan ervaring. De nieuwe leider is een vrouw. Het zijn twee van de stellingen waarover ondernemers en bestuurders uit de Stedendriehoek dinsdag over met elkaar in discussie gingen. Ze waren te gast in de Hanzehof in Zutphen op de netwerkbijeenkomst van De Maatschappij. Een van de sprekers was oud-commandant der strijdkrachten en voorzitter van De Maatschappij Dick Berlijn.

Het thema ‘Van oud geleerd is jong gedaan’ stond centraal tijdens de jaarlijkse lunchbijeenkomst van de gezamenlijke departementen Apeldoorn, Deventer en Zutphen van de landelijke netwerkvereniging De Maatschappij. De ondernemers Bert de Regt uit Lochem en Nico Geurtsen uit Deventer hebben recentelijk hun bedrijven De Regt financiële planning en Machinefabriek Geurtsen overgedragen en samen met hun opvolgers, Frank Hulscher en Patrick Geurtsen, vertelden ze over hoe zij dat hebben aangepakt.

 

Patrick van Gemert en Fiona de Heus waren aanwezig bij deze bijeenkomst en maakten er een reportage van die te zien op www.de-maatschappij.nl. Hieronder een fotoverslag:

 

 

https://youtu.be/fG9CKp7h1Tc
Call Now Button