Automiddag de Beele part 4! De Beele in Voorst is een orthopedagogisch behandelcentrum voor jongeren met een licht verstandelijke handicap en gedragsproblemen. Voor deze jongeren werd zaterdag 12 juli een automiddag georganiseerd. ©Patrick van Gemert
©2015 Patrick van Gemert

Succesvolle automiddag De Beele

Ruim 70 spectaculaire auto’s reden zaterdagmiddag voor de vijfde keer het terrein van orthopedagogisch behandelcentrum De Beele in Voorst op om de bewoners te trakteren op een geweldige middag. Na de ontvangst konden de jongeren kiezen in welke auto ze mee wilden rijden. Onder begeleiding van politiemotoren ging de stoet in twee groepen richting Deventer waar het hele gevolg door de Mc Drive mocht. Bij de Scheg was er gelegenheid om de auto’s te bewonderen en daar konden kinderen ook wisselen van auto om zo weer richting Voorst te rijden. Teruggekomen op het terrein gaven de Pantoffel club en het Midlands Show Off team nog een spectaculaire demonstratie.

Foto’s: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Call Now Button