©2019 Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Fundiving

Duikers met een beperking maakten op zondag 1 september onder kundige begeleiding hun jaarlijkse buitenduik. De Stichting Gehandicapten Duiksport Fundiving geeft het hele jaar door duikles aan mensen met een beperking in het zwembad van Dronten en één maal per jaar maken ze met de deelnemers een buitenduik. Dit jaar streek de stichting neer bij het Bronsbergenmeer.

Bronsbergen is voor de duikers een mooie en toegankelijke duiklocatie, je kunt je dicht bij het water omkleden en je gaat niet meteen de diepte in. Maar het leukste voor de deelnemers is het onderwaterleven, je kunt zo maar een mooie grote snoek tegenkomen, en die zie je in het zwembad nooit. Onze fotograaf Patrick van Gemert is regelmatig onder water te vinden bij Bronsbergen en dook ook dit keer mee met een van de deelnemers.

Foto: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

 

Call Now Button