Ondernemerscafé Patrick van Gemert aan het werk voor Segal bikes FOTO ARJAN GOTINK
©Arjan Gotink

24 november: Ondernemerscafé over (bedrijfs)fotografie

Hoe beeldbepalend is fotografie voor je organisatie? Kun je gebruik maken van stockfoto’s? Of van foto’s die je snel met je eigen smartphone hebt geschoten? Iemand die daar alles van weet is natuurlijk onze eigen fotograaf Patrick van Gemert van Zutphens Persbureau. Tijdens het Ondernemerscafé aanstaande donderdag 24 november legt hij uit wat een goede foto is en geeft hij tips en trucs om beeld in je eigen organisatie te gebruiken. Het Ondernemerscafé is vanaf 18.00 uur bij Fort Bronsbergen, Bronsbergen 25 in Zutphen. Aanmelden kan bij info@zutphenspersbureau.nl.

Patrick van Gemert is al zo’n twintig jaar actief als nieuws- en reclamefotograaf in de regio. Zutphens Persbureau, waarvan hij mede-eigenaar is, is gespecialiseerd in tekst en fotografie voor media en bedrijven. Tevens is hij een van de initiatiefnemers van World Press Photo Zutphen, dat in 2017 voor de derde keer wordt gehouden.

Na zijn presentatie in het Ondernemerscafé staat een heerlijke maaltijd klaar voor de deelnemers. De kosten voor deelname zijn 15 euro per persoon (excl. drankjes). Het Ondernemerscafé is vanaf 18.00 uur bij Fort Bronsbergen, Bronsbergen 25 in Zutphen. Parkeren kan gratis voor de deur.

Call Now Button