Leerlingen van het Baudartius College in Zutphen leren deze week in een speciaal project alles over het maken van een krant. Daar hoort fotografie natuurlijk ook bij en dus was Patrick van Gemert uitgenodigd om te vertellen over zijn werk.
©2010

Patrick voelt zich beroemd

Leerlingen van het Baudartius College in Zutphen leren deze week in een speciaal project alles over het maken van een krant. Daar hoort fotografie natuurlijk ook bij en dus was Patrick van Gemert uitgenodigd om te vertellen over zijn werk. Waar let je op bij nieuwsfotografie? Hoe worden de opdrachten verwerkt? Hoe kan een fotograaf toch altijd weer onder tijdsdruk een goed beeld maken? De twee grote groepen leerlingen luisterden aandachtig naar het verhaal van de professional en maakten vervolgens bijna allemaal een foto van de fotograaf. Patrick voelde zich een beroemdheid en had natuurlijk een geweldige ochtend: hij mocht de hele ochtend over zijn passie praten…
Deze foto is gemaakt door Rik Vegter.

Call Now Button