Vanmiddag kwam Sinterklaas veilig aan in Groningen. En in Vorden. Patrick van Gemert was er ook bij. Hij zei dat hij een foto ging maken, maar waarschijnlijk heeft hij meteen zijn verlanglijstje afgegeven aan de Sint. Over een week komt Sinterklaas ook naar Zutphen.
©2013 Patrick van Gemert

Oh, kom er eens kijken

Vanmiddag kwam Sinterklaas veilig aan in Groningen. En in Vorden. Patrick van Gemert was er ook bij. Hij zei dat hij een foto ging maken, maar waarschijnlijk heeft hij meteen zijn verlanglijstje afgegeven aan de Sint. Over een week komt Sinterklaas ook naar Zutphen. Meer sinterklaasfoto’s zien? Als u in ons fotoarchief zoekt op het trefwoord ‘sinterklaas’ ziet u foto’s van Sinterklaas in de regio, vroeger en nu. (Gebruik de knop ‘Zoeken’ onder ‘Fotoarchief de Stentor’).

Call Now Button