BOT in het Koelhuis met Het geluid van kou.
©2013 Patrick van Gemert

Foto uit de krant nabestellen?

Zoekt u een foto uit de krant? Ons archief met nieuwsfoto’s is weer helemaal bijgewerkt. Alle door ons gemaakte krantenfoto’s vanaf 1999 tot nu worden hierin bijgehouden. En extra leuk: van sommige onderwerpen is meer beeld dan waar de krant ruimte voor heeft. Hier ziet u ze allemaal. U kunt de foto’s gemakkelijk nabestellen. Betalen gaat via PayPal. Klik in het archief op de juiste foto en vervolgens op de button ‘Add to chart’. Zoeken naar een specifieke foto kan ook. Gebruik daarvoor de speciale zoekfunctie op archiefpagina (dus niet de zoekfunctie van de website bovenin). Veel plezier.

Op de foto: April 2013, BOT in het Koelhuis met Het geluid van kou.

Foto: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Call Now Button