Training persberichten schrijven op 5 oktober (open inschrijving)

Om als bedrijf, vereniging of stichting je nieuws of activiteiten in de media te krijgen, kun je een persbericht naar de redactie te sturen. Een redactie kan niet elk persbericht gebruiken. Maar je kunt als maker van het persbericht je slagingskansen wel verbeteren. Hoe je dat doet leer je in onze training Persberichten schrijven op 5 oktober.

Hoe schrijf je een persbericht? Wat zet je er in? Wat zet je er niet in? Waar moet je rekening mee houden? Wanneer verstuur je wat? En hoe? Journalist Fiona de Heus van Zutphens Persbureau legt in één middag uit hoe. De workshop is op vrijdagmiddag 5 oktober van 14.00 tot 16.30 uur bij Zutphens Persbureau.

Voor wie

De workshop is geschikt voor iedereen die wel eens een persbericht verstuurt of wil gaan versturen, zoals verenigingen, bedrijven en organisaties. Kosten voor deze middag zijn 75 euro per persoon (excl. 21 procent btw). Na je betaling is je inschrijving definitief.

Direct inschrijven
Call Now Button