Nu Muiden een Zutphense burgemeester heeft, Marleen de Pater, werd het tijd dat de medewerkers van de gemeente kennismaakten met de Hanzestad. Tijdens het jaarlijkse personeelsuitje kwamen ze daarom naar de Zutphen. Patrick van Gemert leerde ze na de eerste kop koffie de basisbeginselen van fotografie, waarna ze eropuit trokken met stadsgidsen en fluisterboten.
©2011 Patrick van Gemert

‘Muiden kiekt Zutphen’

Nu Muiden een Zutphense burgemeester heeft, Marleen de Pater, werd het tijd dat de medewerkers van de gemeente kennismaakten met de Hanzestad. Tijdens het jaarlijkse personeelsuitje kwamen ze daarom naar de Zutphen. Patrick van Gemert leerde ze na de eerste kop koffie de basisbeginselen van fotografie, waarna ze eropuit trokken met stadsgidsen en fluisterboten. Terwijl vervolgens iedereen aan de borrel ging bij hun eigen burgemeester jureerde Patrick de foto’s samen met de Zutphense burgervader Arnold Gerritsen.

Call Now Button