Zomerse barbecue op 26 juli

Het Ondernemerscafé gaat ook in de zomer door. Want terwijl velen in vakantiestemming verkeren, werken anderen gewoon. Daarom hebben Mark Schiphorst en Fiona de Heus ook gemeend het Ondernemerscafé voor de thuisblijvers te laten doorgaan. Ondernemers zijn, samen met hun partners en kinderen, van harte welkom in het komende Ondernemerscafé bij Fort Bronsbergen, op donderdag 26 juli. Dit keer geen spreker, maar een informele zomerse barbecue. Meld je aan hier bij het event of op de mail bij info@zutphenspersbureau.nl. Vertel ook met hoeveel mensen je komt en of je speciale dieetwensen hebt.

Het Ondernemerscafé is laagdrempelig opgezet; er zijn geen lidmaatschap of contributie aan verbonden en iedereen is van harte welkom. De kosten zijn 15 euro per persoon (exclusief drankjes). Fort Bronsbergen is te vinden aan Bronsbergen 25 in Zutphen. Parkeren kan gratis voor de deur.

Call Now Button