Ondernemerscafé op 25 juli

“Ondernemers kunnen met elkaar de vakantieplannen en de zakelijke plannen voor het nieuwe seizoen doornemen op ons mooie terras”, lacht Mark Schiphorst van Fort Bronsbergen in Zutphen. Immers, op donderdag 25 juli is bij hem op het terras, aan het water, de jaarlijkse barbecue van het Ondernemerscafé. Vanaf 18.00 uur zijn ondernemers, en ter gelegenheid van de vakantie ook hun partners en kinderen, van harte welkom.

Om de zakelijke plannen een duwtje in de goede richting te geven, trakteert Rob Wagenvoort van Olympia Uitzendbureau uit Zutphen de ondernemers op het inspirerende managementboek De negen universele criteria van toptalent. In dit boek geeft Olympia Uitzendbureau zijn kijk op “talentmanagement en de winnende organisaties van morgen”. Rob Wagenvoort: “Bedrijven die in alle geledingen van hun organisatie ondernemende talenten aantrekken en ontwikkelen blijven het langst succesvol. De praktijk bewijst het. Of het nu gaat om vast personeel of uitzendkrachten. De juiste persoon met de juiste talenten op de juiste plek, daar gaat het om.” Als vaste bezoeker van het Ondernemerscafé deelt Rob Wagenvoort met plezier de kennis over toptalent met de andere deelnemers.

Aanmelden

Het Ondernemerscafé is zoals elke laatste donderdag van de maand vanaf 18.00 uur bij Bronsbergen, Bronsbergen 25 in Zutphen. Ondernemers (en iedereen die zich ondernemend van geest voelt) is van harte welkom. De kosten voor deze avond bedragen 15 euro per persoon (inclusief maaltijd, exclusief drankjes). Aanmelden kan op Facebook en bij Fiona de Heus, info@zutphenspersbureau.nl.

Het volgende Ondernemerscafé is op donderdag 29 augustus. Dan spreekt Freerk Boekelo, directeur van het Stedelijk Vakcollege in Zutphen over wat het onderwijs en het bedrijfsleven in de regio voor elkaar kunnen betekenen. Het volledige jaarprogramma van het Ondernemerscafé staat op www.zutphenspersbureau.nl.

Call Now Button