Ondernemerscafé
©2014

27 februari: Politiek Ondernemerscafé

Hoe denken de Zutphense politieke partijen over de lokale economie en wat hebben zij ondernemers te bieden? In het Ondernemerscafé op 27 februari bij Fort Bronsbergen in Zutphen kunnen ze hierover hun mening delen met de ondernemers uit de regio. Dit Ondernemerscafé staat namelijk in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart.

De inloop voor het Ondernemerscafé is om 18.00 uur en om 18.30 uur start het inhoudelijke programma. Rond 19.30 uur staat er een maaltijd klaar voor de deelnemers. De kosten zijn 15 euro per persoon (plus drankjes). Aanmelden voor de bijeenkomst is mogelijk bij info@zutphenspersbureau.nl en op Facebook.

Het Ondernemerscafé is zoals elke laatste donderdag van de maand in Fort Bronsbergen, Bronsbergen 25 te Zutphen (ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur). Het is een initiatief van Mark Schiphorst (Fort Bronsbergen) en Fiona de Heus (Zutphens Persbureau). Het inhoudelijke programma wordt deze keer voorbereid door Ingrid Burgman en Hans de Bie.

Op de foto: Ook in aanloop naar de vorige verkiezingen hield het Ondernemerscafé een drukbezocht politiek debat. (foto Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau)

Call Now Button