©2014 Patrick van Gemert

Ondernemerscafé op 29 mei

Hoe duurzaam is je bedrijf? Welke mogelijkheden zijn er voor je? Henk Janssen, de mede-oprichter van dit Ondernemerscafé, is tegenwoordig SOEN-makelaar. SOEN staat voor Stedendriehoek Onderneemt EnergieNeutraal. In dat kader spreekt hij deze avond.

En ja, inderdaad, het is op Hemelvaartsdag. In ons enthousiasme hebben we ook gewoon de laatste donderdag van mei gepland… We noemen het daarom een Hemels Ondernemerscafé en hopelijk kunnen we tot laat onder de sterrenhemel op het terras van Fort Bronsbergen vertoeven.

Een ander voordeel: je hoeft nu pas om kwart voor zes ‘s avonds te gaan ‘dauwtrappen’ in plaats van ‘s ochtendsvroeg. Of je doet beide. Maak er gewoon een leuke dag van allemaal en kom ‘s avonds gezellig naar Fort Bronsbergen, Bronsbergen 25 in Zutphen.

De kosten zijn 15 euro per persoon (plus je drankjes). Voor een maaltijd wordt gezorgd. Wel graag aanmelden vóór 29 mei. Dat kan met een mail naar info@zutphenspersbureau.nl en op Facebook (en dan rekenen we ook echt op je!!) Zien we je in het Hemelse Ondernemerscafé op 29 mei?

Call Now Button