Ondernemerscafe bij de Bronsbergen met als spreker Jeroen Swiers.
©2014 Patrick van Gemert

Ondernemersmarkt op 26 juni

ZUTPHEN – Bedrijven uit Zutphen en omstreken presenteren zich op de ondernemersmarkt in het Ondernemerscafé op donderdag 26 juni in Fort Bronsbergen te Zutphen. De markt duurt van 18.00 tot 20.00 uur. De inschrijving voor deelnemers is inmiddels gesloten, maar bezoekers kunnen zich nog tot het laatste moment aanmelden bij Fiona van Gemert-de Heus, info@zutphenspersbureau.nl.

Zo’n twintig bedrijven hebben zichzelf aangemeld om zich te presenteren op de markt. Ze kunnen allemaal hun werk, hun producten en hun portfolio laten zien. Tevens krijgen ze allen de kans om in één minuut hun bedrijf te pitchen voor het publiek. Jeroen Swiers van STC Trainingen zal de pitches tussen 18.30 en 19.00 uur aankondigen. De meest originele presentatie wint een Burton voor een dag. Tevens is deze prijs door Autobedrijf Schoolderman en Zutphens Persbureau beschikbaar gesteld voor het bedrijf dat de meeste relaties meeneemt naar de markt. De winnaars in beide categorieën worden rond 19.45 uur bekend gemaakt.

Voor en na de pitches kunnen bedrijven matches maken. Ben je op zoek naar een leverancier? Zoek je een samenwerkingspartner? Heb je een vraag over het ondernemerschap? De ondernemers kunnen hun vragen inleveren bij ‘matchmaker’ Cecile Elissen en vervolgens wordt geprobeerd om tijdens deze avond iemand te vinden die antwoord kan geven op de vraag.

Het Ondernemerscafé is elke laatste donderdag van de maand in Fort Bronsbergen, Bronsbergen 25 in Zutphen. Het is altijd een informele netwerkbijeenkomst, meestal met een spreker. Dit keer krijgen de deelnemers zelf volop de gelegenheid om zichzelf te profileren.  Zoals altijd bedraagt de toegang (voor bezoekers en deelnemers) 15 euro en daar komen de genuttigde drankjes bij. Voor iedereen staat  rond een uur of zeven het buffet klaar.

Mark Schiphorst van Fort Bronsbergen en Fiona van Gemert-de Heus van Zutphens Persbureau organiseren het Ondernemerscafé. Voor de organisatie van de markt hebben zij ondersteuning gekregen van Cecile Elissen van Slagerij Gelderblom en Erik Nengerman van Erik Evenementen.

Call Now Button