Boekpresentatie 'Ik gun het jullie zo' bij Qumedia. Nadat Everdien Vanderlijde afscheid had moeten nemen van haar man, die zijn laatste weken liefdevol verzorgd is in het Hospice Zutphen, besloot ze haar verhaal naar buiten te brengen. Om anderen te laten zien hoe bijzonder een hospice is. 'Want een hospice is geen sterfhuis, maar een huis om je laatste dagen te leven.' Fiona de Heus schreef het boek Ik gun het jullie zo aan de hand van vele gesprekken met Everdien.
©2009 Patrick van Gemert

Boekpresentatie

Boekpresentatie ‘Ik gun het jullie zo’ bij Qumedia. Nadat Everdien Vanderlijde afscheid had moeten nemen van haar man, die zijn laatste weken liefdevol verzorgd is in het Hospice Zutphen, besloot ze haar verhaal naar buiten te brengen. Om anderen te laten zien hoe bijzonder een hospice is. ‘Want een hospice is geen sterfhuis, maar een huis om je laatste dagen te leven.’ Fiona de Heus schreef het boek Ik gun het jullie zo aan de hand van vele gesprekken met Everdien. Het eerste exemplaar werd vrijdag 2 oktober bij Qumedia officieel overhandigd aan Gerard Schuurman, voorzitter van de Stichting Vrienden van het Hospice Zutphen. Uitgeverij Qumedia uit Zutphen, drukkerij Senefelder Misset BV uit Doetinchem en Zutphens Persbureau hebben belangeloos bijgedragen aan de totstandkoming van het boek. De opbrengst (de boekjes zijn voor een tientje per stuk te koop) is bestemd voor het Hospice Zutphen.
Klik hier voor het artikel in De Stentor.

Call Now Button