Smakelijke kwestie

Food Valley: smakelijke kwestie voor Zutphens Persbureau. Een conferentie over food… Dat sloegen Fiona de Heus en staigaire Lianne Spin natuurlijk niet af. Ook dit jaar was Zutphens Persbureau in Ede, om voor Syntens verslag te doen van de Food Valley Conference met het veelbelovende thema ‘It’s a matter of taste’.

 

 

Op het programma stonden sprekers uit binnen- en buitenland, workshops over food en de bekendmaking van de winnaar van de Food Valley Award. Avebe won met Etenia, een bijzondere range plantaardige ingrediënten waarmee het mogelijk is om producten als yoghurt en cake een romige textuur te geven en tegelijk het vetgehalte te verlagen.

 

 

Natuurlijk kon ook van alles geproefd worden. De kladblokken gingen dan ook even aan de kant toen Arjan Hemelaar zijn product presenteerde: iKi beer, bier met groene thee.
Call Now Button