Cordula Huisman en Anita den Besten uit Apeldoorn zijn actief in een bijzondere branche: ze maken kleding voor te vroeg geboren baby’s en ook mandjes voor een volwaardig afscheid van overleden kindjes. In een live interview op donderdag 21 januari om 11.30 uur op RegioZ.nl vertellen ze over ze hoe op dit idee zijn gekomen en hoe ze een balans weten te vinden tussen het zakelijke ondernemerschap en hun emotionele markt. Fiona de Heus leidt het tafelgesprek. Kijk dus donderdag 21 januari om 11.30 uur naar RegioZ.nl.
©2010 Patrick van Gemert

Prematuur.nl donderdag live

Cordula Huisman en Anita den Besten uit Apeldoorn zijn actief in een bijzondere branche: ze maken kleding voor te vroeg geboren baby’s en ook mandjes voor een volwaardig afscheid van overleden kindjes. In een live interview op donderdag 21 januari om 11.30 uur op RegioZ.nl vertellen ze over ze hoe op dit idee zijn gekomen en hoe ze een balans weten te vinden tussen het zakelijke ondernemerschap en hun emotionele markt. Fiona de Heus leidt het tafelgesprek. Kijk dus donderdag 21 januari om 11.30 uur naar RegioZ.nl.

Call Now Button