Feest bij gerenoveerde skatebaan

“Skate-workshops, demonstraties, muziek, foodtrucks en een wedstrijd: op zondag 10 juli (van 12.00 tot 19.00 uur) is het feest bij Skatepark The Canyon in de Zutphense wijk Leesten. Na vijftien jaar heeft gemeente Zutphen het park gerenoveerd en dat moet gevierd worden. Jongeren en buurtbewoners hebben samen met Perspectief Zutphen en Walhallab het programma in elkaar gezet. Vooral de wedstrijd, The Canyon-Cup, stond hoog op het wensenlijstje van de jongeren. Met deze dag wordt ook meteen de vakantieperiode ingeluid.” Het is de eerste alinea van een artikel over het gerenoveerde skatepark en de aankondiging van een feestelijke programma om dit te vieren. In opdracht van Perspectief Zutphen interviewde Fiona de Heus de organisatoren van Perspectief en Walhallab, een enthousiaste buurtbewoner en een skater. En als vanouds maakte Patrick van Gemert de foto hierbij. Het verhaal werd in diverse kranten gepubliceerd.

Hier lees je meer over onze persberichtenservice.

Call Now Button