Dinner In the Sky
Chefs Niels Dooijeweert(links) en Peter Gast gaan op grote hoogte koken. Dinner In the Sky.

Dinner In the Sky

Tijdens het Hanzejaar 2023 geniet je 50 meter zwevend boven de oude Hanzestad van heerlijke gerechten, mooie wijnen en spectaculaire uitzichten.

Eten op grote hoogte vraagt om de allerbeste chef-koks. Speciaal voor Dinner In the Sky Zutphen hebben we een unieke samenwerking van twee sterrenchefs: Niels van Dooijeweert, chef-kok van het Broederenklooster in Zutphen en Zutphenaar Peter Gast van restaurant Graphite (Michelinster) in Amsterdam. Een droomcombinatie. Het wordt dus letterlijk en figuurlijk dineren op hoog niveau.

Je beleving begint al een uur voor de vlucht met een uitgebreide ontvangst, met bubbles & bites, door onze hostesses. Zodra je hebt plaatsgenomen in dit “vliegende” restaurant zul je merken dat aan alles is gedacht; van de dj die zorgt voor sfeer, de sommelier die alvast de wijnen inschenkt tot de sterrenchefs die alvast de amuse serveren. Na een spannende countdown “lift” onze speciale kraan je met je partner, familie of zakelijk gezelschap naar spectaculaire hoogtes en gaat je life cooking experience in the sky echt beginnen. De chefkoks en hun team zorgen ervoor dat het je aan niets zal onbreken dus “sit back and enjoy your flight”.

De kaartverkoop voor Dinner In the Sky Zutphen is nu gestart. Er zijn drie arrangementen: lunch, high wine en diner. De all-inclusive formule is inclusief een welkomstdrankje en “bites”, een driegangenlunchmenu, een viergangendiner of fingerfood bij de high wine. Na de vlucht geniet je nog van een zogenaamde ‘after-landingsborrel’. 

Foto: Patrick van Gemert

Call Now Button