Skatepark The Canyon heeft vanaf vandaag verlichting, om dit te vieren waren er vrijdagavond wedstrijden en een bbq.
©2013 Patrick van Gemert

Verlichting op De Canyon

Vrijdagavond werd de nieuwe verlichting van Skatepark de Canyon officieel in gebruik genomen.

Bij de Canyon zijn nu 7 verlichtingspalen geplaatst. Er komt nog een achtste paal bij. Met dezeverlichtingspalen wordt zoveel mogelijk het skatebare oppervlak van de baan verlicht. De palen zijn uitgerust met twee verschillende lampgroottes om de baan zo functioneel mogelijk te verlichten. Op verzoek van de omwonenden is het licht ‘vriendelijk’ van tint. Daarnaast is het mogelijk de verlichting aan en uit te zetten, zodat het licht niet brandt als de baan niet in gebruik is. Na tien uur ’s avonds is de verlichting uit.

Meer foto’s zijn op onze fanpage te bekijken.

Copyright Patrick van Gemert, Zutphens Persbureau.

Call Now Button