Website en blog BOOR 2013 homepage

Website BOOR

Bijdrage Zutphens Persbureau aan de website van BOOR:

  • Website en blog BOOR 2013 Inrichting van de website in WordPress
  • Hosting
  • E-mail
  • Webteksten
  • Fotografie
  • Continu up-to-date houden
  • Bijzonderheden: uitgebreide nieuwsbriefmodule

Omdat de vorige website van de Belangenorganisatie Ondernemers Revelhorst (BOOR) in Zutphen verouderd was, maakten wij een nieuwe in WordPress. Was de vorige site een redelijk statische site, die lastig bij te werken was, de nieuwe is actueel en heeft meer de vorm van een blog. Hierop worden nieuwsberichten van bijvoorbeeld de gemeente en provincie zo snel mogelijk gedeeld. Tevens hebben alle circa negentig leden van BOOR een eigen pagina waarop ze zichzelf kunnen presenteren met tekst, foto’s en film. Koppelingen naar hun eigen site en social media zijn mogelijk. Ook kunnen zij nieuws inzenden voor de site.

Om de leden goed en snel te kunnen informeren is de website voorzien van een uitgebreide nieuwsbriefmodule.

Wil je ook zo’n toegankelijke website met koppelingen naar social media en een nieuwsbriefmodule? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bewaren

Call Now Button