Website Bronsbergen 2013

Website Bronsbergen

Bijdrage Zutphens Persbureau aan de website van Bronsbergen:

  • Website Bronsbergen 2013Meegedacht over invulling website, spil tussen klant en vormgever
  • Webteksten
  • Fotografie
  • Continu up-to-date houden
  • Bijzonderheden: virtuele tour van het hele gebouw.

Voor Bronsbergen in Zutphen is de website meer dan procesondersteunend. Op de site krijgen bezoekers een eerste indruk van de brasserie en de zalen. Alle informatie die bezoekers verwachten op de site is aanwezig, zoals menukaarten en zaalindelingen. Onder de knop Specials staat het actuele aanbod van activiteiten en workshops.

Zutphens Persbureau heeft bij de ontwikkeling van de site een rol gespeeld tussen klant en vormgever. Vervolgens hebben wij de webteksten geschreven en waar nodig nieuwe foto’s gemaakt. De site houden we wekelijks bij. Door een automatische koppeling middels RSS worden nieuwsberichten van de site ook via Twitter en Facebook de wereld ingestuurd. Dit leidt tot een groter bereik en meer bezoek op de website.

Om bezoekers meteen een goede indruk te geven, hebben we een virtuele tour gemaakt. Zo kunnen zij van achter hun computer de zalen, het restaurant en het terras bekijken.

Wil je het onderhoud en het bijhouden van uw website ook liever laten doen door ons? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Bewaren

Call Now Button