Boek of e-book? Ook daarvoor naar Zutphens Persbureau

Heb je lange tijd aan een project gewerkt en zijn de resultaten nu zichtbaar? Heeft uw bedrijf een jubileum bereikt? Wilt u uw kennis graag delen met anderen? Er zijn talloze redenen te bedenken om een boek uit te geven. Het staat niet alleen mooi op je leestafel (en op die van je klanten), het is een prachtig visitekaartje met blijvende waarde.

Momenteel is de trend om een e-book uit te geven. Daarmee deel je(online) jhe kennis en werk je aan je naamsbekendheid. Je kunt bijvoorbeeld mensen vragen om in ruil voor het e-book jouw bedrijf te liken op Facebook of een bericht te delen op Twitter.

Voor de professionele inhoud schakel jeZutphens Persbureau in. Wij denken met je mee, schrijven, fotograferen en filmen. Schrijf je liever zelf? Dan wil je vast nog een kritische blik over je tekst laten gaan. Ook voor eindredactie kun je bij ons terecht. Lees verder over wat wij voor jou (en jouw boek) kunnen betekenen en bekijk een aantal van onze referenties.

Call Now Button