Manifestatie voor Energy4All met medewerking van Jochem van Gelder op basisschool De Achtsprong. Max en Marit Ellis zitten beiden op deze school en hebben een zeldzame stofwisselingsziekte.
©2013 Patrick van Gemert

Volop energie op de Achtsprong

De energie spetterde er letterlijk vanaf op het schoolplein van Basisschool de Achtsprong in Zutphen. Vrijdagmorgen kwam Jochem van Gelder samen met de energiegeleerde de kinderen op het schoolplein een warming up vol energie geven. De leerlingen van De Achtsprong hadden deze week een sociaal project, Energy4All. Stichting Energy4All zet zich in voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte en op de Achtsprong zitten twee leerlingen met deze zeldzame aandoening, Max en Marit Ellis.

De hele week stond in het teken van energie, spinnende leerlingen in de hal en presentaties in de klassen met vrijdag een sponsorloop om geld in te zamelen voor de stichting. Onze fotograaf Patrick van Gemert kreeg er ook energie van en fotografeerde en filmde zoveel mogelijk.

Copyright Patrick van Gemert, Zutphens Persbureau.

Call Now Button