Maatschappelijk betrokken ondernemers uit Zutphen kunnen sinds deze week via de Spullenbank materiaal dat zij over hebben beschikbaar stellen voor sportverenigingen, buurthuizen, scholen en stichtingen. Deze Spullenbank is de eerste uitdaging van ‘de Zutphense Uitdaging’, die in november van start ging. Fiona de Heus van Zutphens Persbureau spreekt met Maarten Hekkelman van Alfa Accountants en Sander Vriezekolk van Baderie Kraus, die de taak op zich hebben genomen om te bemiddelen tussen vraag en aanbod. Bekijk het gesprek hier, op RegioZ.nl.
©2010 Patrick van Gemert

Fiona in gesprek bij RegioZ

Maatschappelijk betrokken ondernemers uit Zutphen kunnen sinds deze week via de Spullenbank materiaal dat zij over hebben beschikbaar stellen voor sportverenigingen, buurthuizen, scholen en stichtingen. Deze Spullenbank is de eerste uitdaging van ‘de Zutphense Uitdaging’, die in november van start ging. Fiona de Heus van Zutphens Persbureau spreekt met Maarten Hekkelman van Alfa Accountants en Sander Vriezekolk van Baderie Kraus, die de taak op zich hebben genomen om te bemiddelen tussen vraag en aanbod. Bekijk het gesprek hier, op RegioZ.nl.

Call Now Button