Zutphens Persbureau schreef een vitaal persbericht om de wereldwijd georganiseerde ‘Curves Voedselactie’ aan te kondigen. Ieder jaar zamelt de fitnessfranchise Curves, speciaal opgericht voor vrouwen, kilo’s voedsel in voor de plaatselijke voedselbank. Het record van maar liefst 800 kilo in 2009, wil de Zutphense vestiging dit jaar zeker overtreffen.
©2010 Patrick van Gemert

Actie voor Voedselbank

Zutphens Persbureau schreef een vitaal persbericht om de wereldwijd georganiseerde ‘Curves Voedselactie’ aan te kondigen. Ieder jaar zamelt de fitnessfranchise Curves, speciaal opgericht voor vrouwen, kilo’s voedsel in voor de plaatselijke voedselbank. Het record van maar liefst 800 kilo in 2009, wil de Zutphense vestiging dit jaar zeker overtreffen.
De hele maand maart mag iedereen boodschappentassen met blikken en andere lang houdbare etenswaar afleveren in de hal van Curves in de Spittaalstraat. Als tegenprestatie krijgt iedere dame een gratis vetpercentagemeting, en iedereen die lid wordt in de periode van 1 tot 15 maart, hoeft geen begeleidingskosten te betalen. Ook zal een gewichtsconsulent een boekje open doen middels gratis speedintakegesprekken. Houd de kranten in de gaten in de derde week van februari voor meer informatie!
Call Now Button