Website Autobedrijf Schoolderman 2013

Website Autobedrijf Schoolderman

Bijdrage Zutphens Persbureau aan de website van Autobedrijf Schoolderman:

  • Website Autobedrijf Schoolderman homepage 2013Inrichting van de website in WordPress
  • Hosting
  • E-mail
  • Webteksten
  • Fotografie

Autobedrijf Schoolderman in Zutphen wil graag zelf gemakkelijk nieuws op de eigen website kunnen plaatsen. Omdat WordPress zeer gebruiksvriendelijk is en dit mogelijk maakt, heeft Zutphens Persbureau de bestaande website omgebouwd naar een WordPress-website. De teksten heeft Fiona de Heus waar nodig herschreven en aangepast aan de actualiteit. Patrick van Gemert maakte de foto’s voor de website.

Op de website van Autobedrijf Schoolderman is het mogelijk een APK-reminder in te stellen, het bedrijf te beoordelen en om een afspraak te maken. Doordat het nieuws van BOVAG en Twitter automatisch ingelezen wordt op de website, is er altijd nieuws te zien.

Wil je ook zo’n gebruiksvriendelijke website? Neem contact met ons op voor meer informatie en het maken van een vrijblijvende afspraak.

Verder naar de website van BOOR

Call Now Button