In het Ondernemerscafé van 28 november mochten de ondernemers recht spreken. Roel Voorink van Voorink Advocaten gaf een korte presentatie over arbeidsrecht en het ontslag op staande voet alvorens zijn collega’s op humoristische wijze een rechtszaak naspeelden over een ontslag op staande voet. De tientallen ondernemers die op deze avond afgekomen waren, mochten stemmen of het ontslag stand hield.

Dat de voordracht in de smaak viel, bleek wel tijdens het buffet dat daarna voor de deelnemers klaar stond in het restaurant van Bronsbergen. Er werd nog lang over doorgepraat.

Het Ondernemerscafé is elke laatste donderdag van de maand. Alleen deze maand maken we hier in verband met de kerstdagen een uitzondering op. De traditionele eindejaarsborrel van het Ondernemerscafé is daarom op donderdag 19 december. Aanmelden kan bij Fiona (info@zutphenspersbureau.nl) en op Facebook. Lees hier het hele programma.

Over de auteur

Journalist en tekstschrijver

Gerelateerde berichten