Workshops social media op 14 en 28 januari

Op de dinsdagochtend (tijdens schooltijden) 14 en 28 januari 2014 geeft Fiona van Gemert-de Heus weer workshops social media. Ben je nieuwsgierig naar social media, maar lukt het je niet om er mee te beginnen of wil je meer tips horen of je ze handig kunt gebruiken? Schrijf je dan in voor deze workshops bij info@zutphenspersbureau.nl.

Op dinsdag 14 januari ligt de nadruk op LinkedIn en Twitter.

Op dinsdag 28 januari ligt de nadruk op Facebook. Tevens kunnen tijdens deze ochtend vragen beantwoord worden naar aanleiding van de workshop van 14 januari. Schrijf je dus in voor één van de ochtenden of voor beide!

Je hoort veel over social media, maar je aarzelt misschien of je eraan zult beginnen. Welke mogelijkheden heb je, welke keuzes maak je en vooral: hoe werkt het nu echt? In een praktische ochtend krijg je basisinformatie en ga je daadwerkelijk zelf aan de slag. Heb je nog geen account, dan maak je die meteen aan, zodat je na afloop van de workshop direct verder kunt.

Praktische ochtend

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

    • Wat zijn social media?

 

    • Welke vormen zijn er en hoe worden ze gebruikt?

 

    • Wat kun je ermee doen voor je bedrijf? Welke zet je in en hoe doe je dat?

De belangrijkste social media, die in Nederland worden gebruikt, belichten we uitgebreider: Twitter, Facebook en LinkedIn. Hoe je social media en bijvoorbeeld je eigen bedrijfswebsite kunt koppelen, leggen we ook uit. Het wordt vooral een praktische workshop in een kleine groep, met als doel je echt een stap verder te helpen.

De workshops duren van 9.00 tot 11.30 uur en ze gaan door bij vier aanmeldingen. De kosten bedragen 80 euro per persoon per workshop. Het is de bedoeling dat je een laptop meeneemt, om direct zelf aan de slag te kunnen. Lijkt je dit wat of ken je iemand die meer wil weten over het gebruik van social media? Je kunt je aanmelden bij Fiona de Heus, info@zutphenspersbureau.nl.

Call Now Button