Quang verkoopt onder andere elke zaterdag Vietnamese loempia's in het winkelcentrum van Leesten en onlangs werd zijn nieuwe verkoopwagen gestolen.
©2013 Patrick van Gemert

Vietnamese benefietavond voor Quang op 13 januari

Quang verkoopt onder andere elke zaterdag Vietnamese loempia’s in het winkelcentrum van Leesten en onlangs werd zijn nieuwe verkoopwagen gestolen. Een aantal ondernemers heeft zich dit aangetrokken en organiseert een benefietavond voor Quang op 13 januari 2104 met heerlijk Vietnamees eten en Vietnamese live muziek. Dit is vanaf 18.00 uur bij Fort Bronsbergen. De kosten van deze avond zijn 25 euro per persoon (exclusief drankjes). Kaarten zijn online te koop (dan plus 1,25 euro administratiekosten per kaart), bij The Readshop in Leesten en bij ons (Zutphens Persbureau, Bettinkhorst 9). De opbrengst is uiteraard bedoeld voor een nieuwe verkoopwagen voor Quang.

Secure tickets by ticketscript

De initiatiefnemers voor de benefietavond zijn Peter Schoolderman (Autobedrijf Schoolderman), Erik Nengerman (Erik Evenementen), Jeroen Swiers (STC Trainingen), Jeroen Langeveld, Mark Schiphorst (Fort Bronsbergen) en Patrick Van Gemert (Zutphens Persbureau).

Op de foto Quang in zijn oude verkoopwagen in Leesten. Copyright Patrick van Gemert, Zutphens Persbureau.

Call Now Button