In het Ondernemerscafé van november mochten de ondernemers recht spreken onder aanvoering van Voorink Advocaten. De advocaten speelden een zaak na over het ontslag op staande voet.
©2013 Patrick van Gemert

Kerstborrel voor ondernemers op 19 december

Het Ondernemerscafé houdt op donderdag 19 december de laatste bijeenkomst van dit jaar bij Fort Bronsbergen. Vanaf 18.00 uur kunnen ondernemers uit Zutphen en omstreken, vergezeld door hun partners en kinderen, met elkaar het glas heffen op het oude jaar. Fort Bronsbergen zorgt voor een maaltijd. Deelname kost 15 euro per persoon (plus drankjes). Aanmelden kan op Facebook en per mail bij Fiona de Heus. Vermeld daarbij het aantal personen en eventuele dieetwensen.

Normaliter is het Ondernemerscafé altijd op de laatste donderdag van de maand, maar deze maand wordt hierop een uitzondering gemaakt. Omdat de laatste donderdag tweede kerstdag is, hebben de initiatiefnemers Mark Schiphorst van Fort Bronsbergen en Fiona de Heus van Zutphens Persbureau besloten om het Ondernemerscafé een week eerder, namelijk op donderdag 19 december, te houden.

Deze kerstborrel begint om 18.00 uur. Rond 18.30 uur serveert Bronsbergen een maaltijd. Iedereen die dezelfde avond naar het kerstconcert met Nick & Simon in de Walburgiskerk wil, kan dit daardoor combineren. Anderen kunnen natuurlijk nog gezellig naborrelen met elkaar, netwerken en hun plannen voor 2014 delen.

Programma 2014

Het programma voor het Ondernemerscafé in 2014 is ook al bekend. De eerste avond is op donderdag 30 januari 2014. Het thema is dan goede voornemens. Hoe maak je als drukke ondernemer tijd vrij om te sporten? Sportschool Aerofitt heeft een goede stok achter de deur: de personal trainer. In het Ondernemerscafé legt de personal trainer hoe belangrijk het is, óók voor ondernemers, om fit te blijven en hoe je dat kunt bereiken.

Op de foto: In het Ondernemerscafé van november mochten de ondernemers recht spreken onder aanvoering van Voorink Advocaten. De advocaten speelden een zaak na over het ontslag op staande voet. (copyright Patrick van Gemert / Zutphens Persbureau)

Call Now Button