Koningsdag in Warnsveld, vogelschieten bij De Pauw. Burgemeester Annemieke Vermeulen lost het eerste schot.
©2017 Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Foto uit De Stentor?

Heb jij een leuke foto in de krant zien staan die door ons is gemaakt? Via Oypo zijn onze nieuwsfoto’s makkelijk na te bestellen. Het grote voordeel van bestellen via Oypo is dat het ook mogelijk is om met Ideal te betalen. Alle foto’s die we vanaf januari 2013 voor De Stentor hebben gemaakt staan online en je kunt kiezen hoe je de foto zou willen bestellen, bijvoorbeeld op een shirt of een koffiemok, maar natuurlijk ook als een mooie afdruk op elk gewenst formaat of als digitaal bestand. Leuk om te hebben en leuk om cadeau te geven. Op de site staan ook de foto’s die niet in de krant zijn gepubliceerd, misschien zit er voor jou wel een leuker beeld bij?  Neem gerust een kijkje!

Op de foto staat burgemeester Annemieke Vermeulen terwijl zij het eerste schot lost bij het vogelschieten in Warnsveld. Foto:Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Call Now Button