Deadline. Gemeenteraadsverkiezingen 2018. Uitslagenavond op de Burgerzaal van Zutphen. Groen Links grote winnaar in Zutphen.
©2018 Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

De gemeenteraadsverkiezingen zijn altijd spannend, natuurlijk voor de partijen op de kieslijst, maar ook voor de media. Onze fotograaf Patrick van Gemert mocht voor De Stentor de uitslagenavond in Brummen en Zutphen in beeld brengen en had een harde deadline meegekregen, om middernacht moesten de foto’s uiterlijk binnen zijn op de redactie. In Brummen kwamen de uitslagen vlot binnen en kon hij zijn gemaakte beelden snel naar de redactie van De Stentor versturen. Na het verzenden direct richting Zutphen waar in de Burgerzaal de deelnemende partijen op een groot scherm de uitslagen volgden. Inmiddels was het duidelijk dat Groen Links de grote winnaar zou zijn in Zutphen en kon Patrick zeven minuten voor de deadline toch nog de blijdschap bij de winnende partij vereeuwigen, vijf  minuten later was het beeld binnen op de redactie van De Stentor en de volgende morgen stond één van zijn foto’s groot op de voorpagina van de krant.

Foto: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Call Now Button