Zutphens Persbureau heeft de benedenverdieping onder handen genomen. De fotostudio is uitgebreid met een loungehoek, waar klanten kunnen ontspannen, of het werk bespreken. Omdat de ruimte goed toegankelijk en flexibel in te richten is, leent die zich prima voor product- en portretfotografie.
©2010 Patrick van Gemert

Studio voor product en portret

Uw product brengen wij graag goed in beeld voor bijvoorbeeld uw brochure, catalogus of website. Hiervoor hebben wij de beschikking over een fotostudio en indien nodig zorgen wij voor beeldbewerkers en stylistes. In onze studio kunnen wij uw producten in sfeer en vrijstaand fotograferen. Tevens is het mogelijk om in onze studio portretten te maken van bijvoorbeeld uw medewerkers om in een eenduidige en toch bijzondere setting te fotograferen. Ideaal voor bijvoorbeeld een smoelenboek of jaarverslag.

 

 

Ongelimiteerde grootte

 

Onze workflow is volledig gedigitaliseerd. Uw beelden kunnen met onze Hi-end apparatuur tot ongelimiteerde grootte worden verwerkt. Daardoor zijn de beelden voor elk doeleinde, van kleinere formaten advertenties en brochures tot grote billboards voor bijvoorbeeld abri’s en gevels te gebruiken.

 

In onze studio beschikken wij over een werkruimte van vijftig vierkante meter. Heeft u meer ruimte nodig, dan bespreken wij in overleg met u andere locaties in ons netwerk. De studio is ook te huur.

 

Op locatie

 

Voor veel projecten is het praktischer om op locatie te fotograferen. Wij komen daarvoor graag met onze mobiele studio naar u toe.

 

Bent u op zoek naar een no-nonsense fotostudio, kom dan naar Zutphens Persbureau. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Bel ons (0575-546311) of stuur een e-mail naar info@zutphenspersbureau.nl, zodat wij contact met u kunnen opnemen.
Call Now Button