Hoe gaat het in de vastgoedbranche in de regio Stedendriehoek? Fiona de Heus nodigde vijf experts uit voor een rondetafelgesprek om hierover te praten. Piet Olde Rikkert van Rodenburg Bedrijfsmakelaars uit Apeldoorn, Rob Rutten van Aannemingsbedrijf Draisma uit Apeldoorn, Marco van der Laan van Aan de Stegge Bedrijfshuisvesting Twello B.V., Pim Vermuë van Reb-Van der Worp Bedrijfsmakelaars uit Deventer en Mannes Smelt van Thoma TBB Bedrijfsmakelaars uit Apeldoorn spraken samen over problemen en kansen. Lees het volledige verslag eind mei in De Ondernemer, de maandelijkse uitgave van dagblad De Stentor.
©2010 Patrick van Gemert

Vast goed?

Hoe gaat het in de vastgoedbranche in de regio Stedendriehoek? Fiona de Heus nodigde vijf experts uit voor een rondetafelgesprek om hierover te praten. Piet Olde Rikkert van Rodenburg Bedrijfsmakelaars uit Apeldoorn, Rob Rutten van Aannemingsbedrijf Draisma uit Apeldoorn, Marco van der Laan van Aan de Stegge Bedrijfshuisvesting Twello B.V., Pim Vermuë van Reb-Van der Worp Bedrijfsmakelaars uit Deventer en Mannes Smelt van Thoma TBB Bedrijfsmakelaars uit Apeldoorn spraken samen over problemen en kansen. Lees het volledige verslag eind mei in De Ondernemer, de maandelijkse uitgave van dagblad De Stentor. Op de foto (met de klok mee): Piet Olde Rikkert, Rob Rutten,  Marco van der Laan, Pim Vermuë, (niet zichtbaar op deze foto Mannes Smelt) en Fiona de Heus.

Call Now Button