Fotocursus: schrijf je nu in

Meer uit jezelf en uit je eigen digitale camera halen? En dat in een fotogenieke omgeving? Schrijf je dan in voor de cursus digitale fotografie van Patrick van Gemert bij Chinon Cabrio Tours in Frankrijk. Deze cursus wordt gehouden van 23 tot en met 30 mei.

Chinon is een historische plaats in de Loirevallei. Eeuwengeleden, in 1429, bezocht de Jeanne d’Arc koning Karel VII. De geschiedenis van de vrijheidsstrijdster is te zien in een permanente expositie. De omgeving is prachtig, met kastelen en wijnhuizen.

Tijdens de cursus verblijf je op 2,5 kilometer afstand van het dorp, op een omsloten privéterrein met eeuwenoude, gerestaureerde huizen. De eigenaren Ingrid en Will Mallens van Chinon Cabrio zorgen voor de accommodatie, de maaltijden en… ze hebben heel wat 2CV’s en Burtons (!) staan om mee rond te toeren.

Er is plek voor maximaal acht deelnemers. Schrijf je dus snel in. Mail naar info@chinoncabrio.com om je meteen in te schrijven.

Call Now Button