Bouwvakkers aan het werk langs het dak van het Palau de les Arts. Valencia
©2014 Patrick van Gemert

We gingen op reis en namen mee…

Ook wij gaan er wel eens tussenuit. Ditmaal zijn we een paar dagen in Valencia geweest om van de mooie stad en al haar attracties te genieten. Natuurlijk kun je als toerist niet om La Ciudad de las Artes y las Ciencias heen, en zeker niet als die toerist in het dagelijks leven fotograaf is.

Vaak als we op reis iets willen zien zijn ze net aan het bouwen, zit het weer niet mee of is het gesloten. Je kunt niet alles hebben, nu waren ze bezig met groot onderhoud van het Palau de les Arts Reina Sofía, wat toch mooie beelden opleverde. Tijdens het bezoek aan Bioparc waanden we ons in Afrika en in Oceanogràfic konden we een wandeling onder water maken. Natuurlijk zijn er veel meer foto’s gemaakt en die zullen binnenkort ook op onze reisfotografie pagina komen te staan.

Fotografie Patrick van Gemert

Call Now Button