Opa De Grijff wordt 100 en kan dankzij bloemenzee en talloze kaarten toch genieten van verjaardag - Hij is de oudste geboren Zutphenees en had een groot feest in gedachten. Door de coronacrisis viel dit plan in duigen. Zijn zonen bedachten een alternatief. Zutphenaren kunnen op zijn verjaardag bloemen achterlaten en kaarten.
©2020 Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Opa De Grijff 100 jaar

Opa De Grijff vierde woensdag 8 april zijn honderdste verjaardag. Helaas ging het geplande feest door de coronacrisis niet door maar toch wist de familie er een bijzondere dag van de maken. Zijn zonen hadden de inwoners van Zutphen opgeroepen om opa te feliciteren en daar werd massaal gehoor aan gegeven. Woensdagmiddag kwam burgemeester Annemieke Vermeulen hem op gepaste afstand feliciteren, er werden cadeaus gebracht en er werd een grote brievenbus vol met verjaardagskaarten op de stoep afgeleverd.

Onze fotograaf Patrick van Gemert fotografeerde het heuglijke feit voor De Stentor.

Call Now Button