"De kans om ongedwongen een nieuwe woning te vinden." Met die kop opent de speciale krant van de NVM Makelaars die deze week uitkomt voor de Open Huizen Route. Zaterdag 27 maart doen de meeste NVM-kantoren en de woningen die bij hen te koop staan hun deuren open.
©2010 Patrick van Gemert

Open Huizen Routekrant

“De kans om ongedwongen een nieuwe woning te vinden.” Met die kop opent de speciale krant van de NVM Makelaars die deze week uitkomt voor de Open Huizen Route. Zaterdag 27 maart doen de meeste NVM-kantoren en de woningen die bij hen te koop staan hun deuren open. De speciale Open Huizen Routekrant, waarvan ons bureau ieder jaar de redactie verzorgt, wordt deze week huis-aan-huis verspreid in Deventer en Zutphen en omgeving. Hierin zijn de panden te bekijken die meedoen en je vindt er informatie in rondom het kopen van een woning. Houd de brievenbus dus in de gaten.

Call Now Button