Hoe benut je mogelijkheden zoals bloggen, Twitter en LinkedIn optimaal? Hoe bereik je meer met reclamecampagnes via Google? Kortom, hoe krijg je meer klanten via internet? Op 15 juni heeft bij restaurant ’t Schulten Hues (met Michelinster) in Zutphen voor de tweede maal het social media event Show Me The Tools plaats.

Bekende professionals, zoals Erno Hannink, Gerrit Hopster en Roy Huiskes, dagen ondernemers in presentaties en hands-on workshops uit om daadwerkelijk aan de slag te gaan met social media. Onderwerpen die op het programma staan zijn onder meer zoekmachineoptimalisatie, schrijven voor Google en LinkedIn.

Iedereen die aan de slag wil met social media en er meer van wil weten, kan zich aanmelden voor het avondprogramma. Dit kost – compleet met driegangendiner – kost 167 euro per persoon (exclusief BTW).

Aanmelden

Kijk voor actuele informatie en aanmelding op www.showmethetools.nl. Aanmelden kan ook door een mail te sturen naar info@showmethetools.nl met naam, contactgegevens en voorkeur voor een workshop.

Net als de vorige editie van Show Me The Tools (op 18 februari) wordt ook de tweede georganiseerd door een aantal enthousiastelingen uit Zutphen en omstreken, te weten Gerbrand Pot van Crystal Park New Media, Maarten van Leeuwen van Strandpunt.nl, Patrick van Gemert en Fiona de Heus van Zutphen Persbureau, Harold Kip en Gert Fiat. De eerste editie was snel uitverkocht. Er zijn nu voor elk dagdeel zestig plaatsen beschikbaar. Het evenement wordt ondersteund en mede mogelijk gemaakt door onder meer De Stentor / De Ondernemer, RegioZ.nl, Topleveranciers.com, Apple Nederland en het Veluws Bureau voor Toerisme.

Over de auteur

Journalist en tekstschrijver

Gerelateerde berichten

Call Now Button