Virtueel Fort Bronsbergen

De nieuwe eigenaar van Fort Bronsbergen in Zutphen wil graag zijn eigen gezicht geven aan het restaurant en congrescentrum. En dus was het tijd voor een nieuwe website. Met daarin overzichtelijk alle activiteiten, zoals de Zoete Verleiding en de Cubaanse avonden, gepresenteerd.

Hoogtepunt is de virtuele tour, die de bezoeker van de site alle ruimtes van Fort Bronsbergen toont. Door de muis over de beelden te bewegen, ontdekt u hoe u virtueel door het gebouw kunt wandelen. Zo krijgt u al op internet een goede indruk van de sfeer en mogelijkheden voor het vieren van etentjes, feesten en het organiseren van vergaderingen, workshops en seminars.

Zutphens Persbureau verzorgt de teksten en de foto’s en is ook de spin in het web tussen webbouwer, vormgever en klant.

Call Now Button