Erno Hannink, auteur van Laat de klant naar jou komen, weet hoe je internet slim kunt toepassen om klanten aan te trekken. Daarover vertelt hij op donderdag 28 juni in het Ondernemerscafé bij Fort Bronsbergen in Zutphen.
©2012 Patrick van Gemert

Stoppen met verkopen?

Erno Hannink, auteur van Laat de klant naar jou komen, weet hoe je internet slim kunt toepassen om klanten aan te trekken. Daarover vertelt hij op donderdag 28 juni in het Ondernemerscafé bij Fort Bronsbergen in Zutphen. Meld je aan bij info@zutphenspersbureau.nl om dit niet te missen. De avond duurt van 18.00 tot 20.00 uur en de kosten bedragen 15 euro per persoon (inclusief maaltijd, exclusief drankjes).

Als koper hebben we er een hekel aan dat er iets aan ons verkocht wordt. Als zelfstandige ondernemer hebben we vaak geen plezier in verkopen. Waar we behoefte aan hebben is advies, tips, en hulp bij het maken van onze keuze als we op zoek zijn. We zoeken de hulp van een expert die de mogelijkheden laat zien en vertelt wat de voor- en nadelen zijn, zodat we zelf een keuze kunnen maken.

Erno Hannink vertelt in het Ondernemerscafé hoe hij ontdekte dat bij direct marketing het grootste deel van de ontvangers helemaal geen behoefte heeft aan jouw boodschap, op dat moment. “Natuurlijk hebben we als ondernemer klanten nodig. We leveren producten of diensten die mensen verder helpen. Hoe maken we dat bekend aan de wereld zonder mensen het gevoel te geven ze iets te verkopen? Hoe leveren we een bijdrage aan de wereld zonder te verkopen? Stop met verkopen, begin met klanten aantrekken en geniet van je gezin”, is het devies van Erno. In het Ondernemerscafé leert hij de aanwezigen hoe ze dat kunnen bereiken.

Erno Hannink helpt zelfstandige professionals internet slim toe te passen zodat ze meer klanten krijgen. Erno is mentor, auteur en spreker over klanten aantrekken. Aantrekken van jouw ideale klant is de sleutel. Erno geeft op zijn websites veel tips en informatie over klanten aantrekken via internet en sociale media. (http://ernohannink.nl) Hij is initiator van de Social Media Club in Nederland en van Better Business, Better World. Over twee maanden verschijnt zijn nieuwe boek Kies je doelgroep.

Extra: jazzconcert

Tegelijkertijd met het Ondernemerscafé is in Fort Bronsbergen een uniek dubbel jazzconcert. De hoofdact van deze avond, de Bratislava Hot Serenaders uit Slovakije, begint tegen half negen. De bezoekers van het Ondernemerscafé kunnen na afloop van het Ondernemerscafé voor slechts 5 euro aanschuiven bij dit concert. Vooraf aanmelden hiervoor is wel noodzakelijk! Dit kan bij info@zutphenspersbureau.nl.

Call Now Button