Zoekt u een foto uit de krant? Ons archief met nieuwsfoto's is weer helemaal bijgewerkt. Alle krantenfoto's vanaf 1999 tot nu worden hierin bijgehouden. En extra leuk: van sommige onderwerpen is meer beeld dan waar de krant ruimte voor heeft.
©2012 Patrick van Gemert

Foto nabestellen?

Zoekt u een foto uit de krant? Ons archief met nieuwsfoto’s is weer helemaal bijgewerkt. Alle krantenfoto’s vanaf 1999 tot nu worden hierin bijgehouden. En extra leuk: van sommige onderwerpen is meer beeld dan waar de krant ruimte voor heeft. Hier ziet u ze allemaal. U kunt de foto’s gemakkelijk nabestellen. Betalen gaat via PayPal. Klik in het archief op de juiste foto en vervolgens op de button ‘Add to chart’. Zoeken naar een specifieke foto kan ook. Gebruik daarvoor de speciale zoekfunctie op archiefpagina (dus niet de zoekfunctie van de website bovenin). Veel plezier. (Op de foto: De boekenmarkt aan de IJsselkade in Zutphen. Copyright Patrick van Gemert)

Call Now Button