Afgelopen woensdag was onze fotograaf Patrick van Gemert op pad om voor Segal Bikes een nieuw model te fotograferen. Het weer werkte mee en zo kon er een prachtige serie foto's worden gemaakt van een recreatieve fietser op de dijk.
©2012 Hilde Barwegen

Fotosessie op de fiets

Afgelopen woensdag was onze fotograaf Patrick van Gemert op pad om voor Segal Bikes een nieuw model te fotograferen. Het weer werkte mee en zo kon er een prachtige serie foto’s worden gemaakt van een recreatieve fietser op de dijk. Na de buitensessie is de fiets weer gepoetst en ook nog in onze studio gefotografeerd. De foto’s zullen worden gebruikt op de website en in de folders van Segal Bikes. De klus had een klein beetje haast want de folders moeten voor de Euro Bike 2012 gedrukt zijn. Segal Bikes is daar te vinden op stand A6-204A.

Call Now Button