Ondernemerscafé op 26 september

Hoe manage je een bioscoop? Cynthia Marras van servicebioscoop Cinemajestic in Zutphen vertelt in het Ondernemerscafé van donderdag 26 september over haar onderneming en hoe ze de bioscoop promoot met behulp van social media. Ondernemers, en iedereen die ondernemend van geest is, is van harte welkom. Het Ondernemerscafé is van 18.00 tot 20.00 uur bij Fort Bronsbergen, Bronsbergen 25 in Zutphen. De kosten bedragen 15 euro per persoon (inclusief maaltijd, exclusief drankjes). Meld je aan bij het evenement op Facebook! Geen Facebook? Mail dan naar info@zutphenspersbureau.nl (en schrijf je meteen in voor de workshop Facebook op 15 oktober).

We hopen natuurlijk weer op zoveel mogelijk aanmeldingen! Kom ook en deel de aankondiging in je eigen netwerk!
Eerst meer weten? Lees dan verder. Hopelijk tot donderdag 26 september!

Cinemajestic

Cinemajestic beschikt over vier zalen, die voorzien zijn van de nieuwste technieken. 3D-films met 360 graden geluid bijvoorbeeld brengen de films heel dichtbij. De bioscoop beschikt over vier zalen met elk 140 tot 180, dus in totaal zo’n 600 stoelen. Tijdens de film kunnen de bezoekers met een druk op de knop (of via een app op hun mobiel) snacks en drankjes bestellen, die bij de stoel worden gebracht.
Om te zorgen dat de stoelen iedere keer weer vol zitten, selecteert Cynthia zorgvuldig films uit het totale aanbod en samen met haar team werkt ze aan een hoog serviceniveau en zet ze continu allerlei acties op om verschillende doelgroepen aan te spreken. Marketing en dus ook online marketing spelen hier een belangrijke rol in.
Tijdens het Ondernemerscafé zal Cynthia vertellen wat er allemaal komt kijken bij het managen van de bioscoop.

Laatste donderdag van de maand

Het Ondernemerscafé wordt elke laatste donderdag van de maand georganiseerd door Mark Schiphorst van Fort Bronsbergen en Fiona de Heus van Zutphens Persbureau. De inloop is van 18.00 tot 18.30 uur, daarna krijgt de spreker het woord en rond 19.00 uur serveert Bronsbergen een maaltijd voor de aanwezigen. Voor en na de spreker is er daardoor tijd genoeg om te netwerken.
Het volgende Ondernemerscafé is op donderdag 31 oktober. Dan gaan de aanwezige ondernemers onder leiding van Pierre Dekker zelf koken in Café Hemingway’s.

Call Now Button