Hans Dulfer tijdens IJsseljazz 2016 in Gorssel ©Patrick van Gemert
©2016 Patrick van Gemert

IJsseljazz Battle against ALS

De elfde editie van IJsseljazz stond dit jaar natuurlijk weer in het teken van muziek, maar de strijd tegen de spierziekte ALS speelde de boventoon. Zondagavond was er de Battle Against ALS met een legendarische opstelling: Hans Dulfer, Boris van der Lek, Benjamin Herman, Bas van Lier, gitarist Jerôme Hol, dichter Jules Deelder, rapper Def P, Erik Kooger, Cyril Directie en zangeres Eline Gemerts gaven gezamenlijk op het podium een spetterende show.

Aan het einde van het optreden kon een cheque worden overhandigd aan de stichting ALS Nederland van 72.924 euro.

Meer foto’s van de Battle zijn te zien op onze fanpage.

Foto’s: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Call Now Button