Onthulling bankje Zandkuil Lochem. ©Patrick van Gemert
©2015 Patrick van Gemert

Effen zitten op bankje in de Zandkuil

In het Lochemse Openluchttheater is maandag een bijzonder bankje in gebruik genomen. Schrijnwerker Rene Bruns ontwierp het bankje als een eerbetoon aan Normaal, dat 40 jaar geleden op hemelvaartsdag hun eerste optreden in De Zandkuil gaf.  Zanger Bennie Jolink was vereerd door het ‘benkske’ in het Openluchttheater.

Op het bankje kunnen mensen ‘effen zitten’, zoals de titel van het Normaal album uit 2001. Het bankje werd onthuld door burgemeester Sebastiaan van ‘t Erve, in bijzijn van het bestuur van het Openluchttheater Lochem en Bennie Jolink. De burgemeester greep gelijk de kans om even een selfie met de achterhoekse zanger te maken

Meer foto’s zijn op onze fanpage te bekijken.

 

Call Now Button