Burtons Angels Fiona de Heus en Consance Schooldeman hebben in de galajurken ontworpen door José Reezigt op de persdag van de AutoRai geen gebrek aan aandacht.
©2012 Patrick van Gemert

Ben ik in beeld? Praktische workshops voor ondernemers

Ben ik in beeld? Onder die naam start Zutphens Persbureau een reeks workshops voor ondernemers. In praktische bijeenkomsten kunnen zij meer leren over hoe zij zichzelf en hun bedrijf beter in beeld kunnen brengen. Onder de inschrijvingen wordt een Burton voor een dag verloot. Daarmee val je zeker op.

Dankzij social media heeft iedereen steeds meer middelen met een groot bereik ter beschikking om zichzelf te presenteren. Maar veel ondernemers, zowel gevestigde als starters, lopen daarbij tegen veel vragen aan. Welke kanalen gebruik je? Hoe werken ze? Hoe zet je die (zakelijk) in? Daarom heeft Fiona van Gemert-de Heus van Zutphens Persbureau een reeks praktische workshops ontwikkeld waarin ondernemers handvatten krijgen om de verschillende kanalen in te zetten. In bijeenkomsten van 2,5 uur nemen ze steeds een ander kanaal onder de loep: LinkedIn, Twitter, Facebook, het schrijven van persberichten en het maken van (digitale) nieuwsbrieven. Tot slot geeft fotograaf Patrick van Gemert in de laatste bijeenkomst tips over het gebruik van fotografie hierbij.

Praktisch en inspirerend

De groepen bestaan uit maximaal zes deelnemers. Tijdens de workshops gaan de deelnemers direct zelf aan de slag op hun laptop of tablet. Omdat zij ook ruimschoots gelegenheid krijgen om ervaringen en tips met elkaar uit te wisselen, zijn de workshops tegelijkertijd inspirerende netwerkbijeenkomsten.

Burton

De workshops worden in twee parallel lopende reeksen gegeven, steeds om de twee weken: op dinsdagavond (start 17 september) en op vrijdagmiddag (start 20 september). Deelname aan een van de reeksen kost 399 euro per persoon (excl. BTW). Wie zich nu inschrijft voor een reeks maakt kans op een extra blikvanger, namelijk de ‘Burtons Angels’-burton voor een dag. Dit is de burton die Fiona van Gemert samen met Constance Schoolderman van Autobedrijf Schoolderman bouwde en die op de AutoRAI van 2011 gepresenteerd werd.

Het is ook mogelijk om één of enkele workshops te volgen. De kosten zijn 78 euro (excl. BTW) per persoon per keer. Inschrijven kan bij info@zutphenspersbureau.nl.

Call Now Button