Zondag stonden kunstenaars uit Nederland, maar ook uit omringende landen, weer op de jaarlijkse kunstmarkt aan de IJsselkade in Zutphen. Het mooie weer en het diverse aanbod zorgde dit jaar voor een recordaantal bezoekers. Kunst aan de IJssel staat bekend onder de kunstenaars als een gemoedelijke markt waar ze graag aan deelnemen. Het aanbod is zeer divers; keramiek, fotografie, schilderkunst, textiel en beeldhouwkunst.

De organiserende Rotary club Zutphen stond zoals elk jaar weer met een boekenkraam op de markt en zorgde ook weer voor koffie en cake voor de deelnemende kunstenaars. De opbrengst van Kunst aan de IJssel wordt gebruikt om culturele doelen in Zutphen te stimuleren.

Copyright Patrick van Gemert | Zutphens Persbureau

Over de auteur

Journalist en tekstschrijver

Gerelateerde berichten

Call Now Button

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Holler Box